Filip De Decker

Fotografie en webdesign


Webdesign


Een professionele website voor een winkel of zaak hoeft niet duur te zijn.

Indien u op zoek bent naar iemand die uw website kan onderhouden of ontwerpen, dan kan ik u zeker helpen. Ik ben zelfstandige in bijberoep en combineer webdesign en fotografie.

Doelpubliek.

Mijn klanten zijn KMO's en éénmanszaken (de zogenaamde kleine zelfstandige) die door gebrek aan tijd er niet toe komen zelf een website te ontwerpen of te onderhouden. Of, omdat het prijskaartje niet in verhouding staat tot de opbrengst. Toch is het voor uw bedrijf of winkel van belang om op internet 'gevonden' te worden. Met enkele webpagina's kunt u uw bestaande of nieuwe klanten laten weten wat uw beroepsactiviteiten zijn, wanneer dat u open of gesloten bent (jaarlijkse vakanties), wie uw cliënteel is, welke producten u aanbiedt. Zelfs de meest eenvoudige website bespaart een zaakvoerder vele tijdrovende en vervelende telefoontjes. Zeker voor deze laatste reden is het belangrijk een website te hebben. Sommige van uw concurrenten beschikken misschien wel een over een website. Dat kan een groot verschil maken. Dus, ook al hebt u geen website nodig om nieuwe klanten aan te trekken; u kan uw bestaande klanten ook bedienen met een website.

Hoe ga ik te werk?

Op basis van een gesprek bepaal ik samen met u welk soort website u nodig heeft. Een eenvoudig maar duidelijk ontwerp met enkele rubrieken/pages kan al volstaan om uw klanten te voorzien van belangrijke informatie over uw firma. Op die manier blijven de kosten laag!
Voor onderhoud kom ik met u overeen of een onderhoudscontract nodig is of dat ik op afroep de nodige aanpassingen aan uw site aanbreng. Als dit gaat om kleine correcties (bv. cosmetische aanpassingen zoals andere openingstijden of vakanties) dan is dat zelfs kostenloos.

Referenties.

Tussen mijn klanten bevinden zich winkels maar ook enkele grotere KMO's met meerdere medewerkers. Ik kan u per mail enkele referenties sturen.

Contacteer me geheel vrijblijvend per mail of per telefoon:

Filip De Decker

Email naar filipdedecker@skynet.be of klik hier